DUGUEM LA MUSICA EN EL NOSTRE ADN

Esta es el eslogan seleccionat per la FSMCV per a conmemorar el 50 º de la seua fundació. Crec que no podía ser mes acertat, ja que els valencians desde el Senia al Segura es sentim identificats en la música de banda, seguent éste el moviment cultural mes important de la nostra Comunitat. Aixó ha fet que el Consell reconega Be d’Interés Cultural a les Bandes de Música, lo que ademés de un recoiximent molt merixcut, suposa una porta oberta a la solicitut de ajudes destinades al manteniment del nostre Patrimoni Cultural.

El acte del dissabte en Mestalla va ser molt important, ja que suposaba una manifestació de reinvidicació de tots el músics valencians, per a fer-nos vore al exterior, i sentirse orgullosos de lo que som. Crec que sería important que este tipo de actes multitudinaris foren repetits periódicament, per a que la societat no obligadara el nostre ADN. No fa falta ni grans i cars escenaris, ni tampoc un programa excesivament extens, simplement organizant un multitudinarí pasacarrer i la participació de tots els músics, sería prou per a donar a coneixer periodicament el per qué som Be d’Interés Cultural.

RUIZ&MONRABAL vol donar la ENHORABONA a tots el participants del dissabte per els Guinness World Records conseguits i per la magnifica demostració de cultura que es va viure al voltant de Mestalla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.